360º cocktailervaring met videoprojecties, geluid en licht 360º cocktailervaring met videoprojecties, geluid en licht
De belevenis is over.
Ontdek een soortgelijke ervaring door dezelfde organisatoren!
Tickets voor ‘OLD BUT GOOD’ verkrijgbaar vanaf DONDERDAG 3 JUNI OM 11 UUR
00 DAGEN
00 UREN
00 MINUTEN
00 SECONDEN
SCHRIJF JE IN OP DE WACHTLIJST MEER INFO
 • Immersive Theater

OVER ONS

360º de cocktailervaringdie je onderdompelt

Old but Gold is een meeslepende ervaring die je op sleeptouw neemt door vier decennia aan de hand van 360º videoprojecties en een onderdompelende geluidsbeleving. Leun achterover, ontspan je en laat je zintuigen tot leven komen in een ruimte van 250 vierkante meter. Met een cocktail in je hand keer je terug in de tijd en herbeleef je het beste van de jaren 70, 80, 90 en 00 dankzij bewegende doeken en de grootste hits van je favoriete artiesten.

 • <span>Klik je gordel vast,</span><span>we zijn klaar om op te stijgen!</span> - Old But Gold - 360º Cocktail Experience | Bruxelles

  Klik je gordel vast,we zijn klaar om op te stijgen!

  De jaren zeventig, ook wel het gouden feesttijdperk genoemd! Stap in het tijdperk van de Bee Gees, Bowie, de Beatles, ABBA en nog vele anderen. Sla rechtsaf naar Woodstock en herontdek filmklassiekers als de Hulk of Jaws met een heerlijke, bruisende cocktail in de hand.
 • <span>Disco, baby!</span> - Old But Gold - 360º Cocktail Experience | Bruxelles

  Disco, baby!

  Het is tijd voor Madonna, Michael Jackson en Prince! Haal je discokledij uit de kast en ontpop je tot de ster van de dansvloer. Pak je walkman en hef het glas op dit gloednieuwe tijdperk. Van de allereerste Star Wars-film tot de memorabele Inspector Gadget en MacGyver: herbeleef de hoogtepunten van de jaren 80 alsof je er echt bij was!
 • <span>I'll be there for youuu</span> - Old But Gold - 360º Cocktail Experience | Bruxelles

  I'll be there for youuu

  Zet koers naar de jaren 90 op deze reis naar het verleden. Herbeleef Friends, The Prince of Bel Air en maak een verplichte stop bij Titanic, The Simpsons, Pulp Fiction en tientallen andere films en series. Neem een slokje van je zoete, bruisende drankje en beleef een enkele reis naar deze opwindende tijd!
 • <span>Millenniumbug?</span><br><span>Laat maar komen!</br> - Old But Gold - 360º Cocktail Experience | Bruxelles

  Millenniumbug?
  Laat maar komen!

  Volgende halte: de toekomst! Vier het jaar 2000 met je favoriete hits van Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga en nog vele anderen. Herontdek de typische cartoons, zoals SpongeBob SquarePants of South Park en beleef de internetrevolutie live! Bereid je voor op dit avontuur en geniet met een heerlijke fruitige cocktail in de hand!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Tot 26 Februari 2022
Openingsdagen: Donderdag, vrijdag en zaterdag
Openingsuren: 19h uur | 20h10 - 21h30 uur | 21h50 - 23h10 uur
Duur: de ervaring duurt ongeveer 80 minuten
Locatie: Geheime plek van Plein Publiek - ingang via Stuiversstraat naast Kunstberg Locatie: een geheime plek in hartje Brussel
Leeftijd: minimaal 18 jaar (optie mocktails, zonder alcohol voor personen jonger dan 18)

Deze ervaring hanteert maatregelen om het risico op verspreiding van COVID-19 te beperken

SCHRIJF JE IN OP DE WACHTLIJST MEER INFO

Locatie

Immersive Theater - Plein Publiek 1 rue des Sols / 1 Stuiverstraat, 1000

Since opening in March 2019, Plein Publiek—Brussels’ newest hotspot—has deservedly established a buzz-worthy reputation in the Brussels event scene. It is located in the beautiful Palais de la Dynastie on the Mont des Arts. A variety of events are hosted within, from corporate events to nightlife, live concerts, vintage markets, fashion shows, and much more. There is also a beautiful terrace, where you can enjoy the sun with an amazing view on the Mont des Arts.

The newest event of the summer, the 360º cocktail experience Old But Gold, takes place in the Immersive Theater, the unique 360° secret room of Plein Publiek. This fully-customisable room allows you to experience mesmerising video mapping and immersive sound. Come and discover it!


Get directions
Location

VEELGESTELDE VRAGEN

Nog vragen?
Misschien vind je hier het antwoord

Bekijk veelgestelde vragen

Reviews

What people think about the experience

4.8 out of 5 stars

 • Julie

  Fantastique moment ! Tout était très bien organisé; les cocktails très originaux par leur présentation et bons. L'ambiance était très bonne !

 • MATHILDE

  Ambiance et concept incroyable ! On aurait voulu que ça dure plus longtemps !

 • FABRIZZIO

  Expérience vraiment sympathique pour ma famille et moi. La possibilité d'avoir des cocktails sans alcool est un plus !

 • BELINDA

  Un super moment, festif, animé comme il faut. Le staff top. Je recommande !

 • DAPHNÉ

  Incroyable !! Super expérience que je referais avec plaisir !

 • LUDIVINE

  Superbe immersion et beaucoup de souvenirs qui reviennent. À refaire !

 • Amandine H.

  Très bon moment ! Super ambiance ! Chouette expérience ! À refaire !

 • Joffrey D.

  Nous avons passé un superbe moment !

 • Jay D.

  Nice trip into music and taste !

De organisator
Geproduceerd door Immersive Theater

Immersive Theater heeft vestigingen in Brussel en Antwerpen en wil een frisse wind laten waaien door de wereld van het entertainment in je stad. Immersive Theater kan bogen op de combinatie van zijn expertise in het plannen van evenementen en restaurantervaring met de nieuwe technologie van projecties die je 360º onderdompelen, waarbij creatieve verhalen worden omgezet in nooit eerder vertoonde bewegende doeken.

<span>Geproduceerd door Immersive Theater</span> organizer
In samenwerking met Fever

Fever is een toonaangevend wereldwijd platform voor entertainment ontdekking dat sinds 2015 een frisse wind laat waaien door de entertainmentwereld: elke maand inspireert het platform meer dan 40 miljoen personen om de beste ervaringen in hun stad te ontdekken.

Fever helpt organisatoren van evenementen om fantastische ervaringen te creëren, met succesvolle voorbeelden zoals de 'Candlelight Concert Series', een reeks concerten die werd bijgewoond door meer dan 1 miljoen gasten, 'Stranger Things: The Drive-Into Experience' in Los Angeles of de 'Mad Hatter G&T Party' in verschillende steden in de Verenigde Staten.

Miljoenen maandelijkse klanten in de Verenigde Staten kunnen bevestigen dat Fever content van topkwaliteit biedt aan de bezoekers van hun steden. Het Fever-platform verwerkt jaarlijks miljoenen tickets voor tienduizenden evenementen en haalt een score van 4,8 sterren op 5 in de Apple App Store.

Fever is een Amerikaans bedrijf met een team van meer dan 350 medewerkers. Het is aanwezig in meer dan 50 steden, met kantoren in New York, Los Angeles, Chicago, Londen, Parijs, Madrid en Barcelona. Fever wordt gesteund door toonaangevende institutionele investeerders, waaronder Rakuten Capital, AccelPartners, Fidelity en Atresmedia.

<span>In samenwerking met Fever</span> organizer

 

Old but Gold

Georganiseerd door

 

Immersive Theater

 

Fever